Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

PCA nieuws 11 12 2019 foto1

In de leuke nieuwe reclamecampagne voor de bedrijfsauto’s van Citroën is de centrale boodschap dat alleskunners niet voor niets dit merk rijden: soort zoekt immers soort. 

PCA nieuws 11 12 2019 foto2

In de nieuwste commercial maken we kennis met Michel, die tijdens een feestje op zo’n typisch Frans dorpspleintje gesprekjes aanknoopt met andere aanwezigen. Hij vraagt vooral wat zij voor werk doen. Accountant, zegt de eerste. Michel is verbijsterd: dat doet hij zelf ook! De volgende werkt in public relations. Michel kan zijn geluk niet op: hij heeft precies hetzelfde vak. En zo gaat het maar door, ook zonder dat wij als toeschouwers te horen krijgen wat de gesprekspartners van Michel zoal zeggen. We zien hem alleen maar steeds enthousiaster worden: hij is alles wat de anderen ook zijn.

PCA nieuws 11 12 2019 foto3

Is onze Michel gek geworden? Welnee, hij is gewoon een vakman. En een vakman, zeker de kleine zelfstandige, moet verdraaid goed zijn in heel veel dingen tegelijk. De boodschap: Michel is even veelzijdig als zijn bedrijfsauto, in dit geval een Citroën Berlingo Van. Feestgangers die zich vertwijfeld afvragen of Michel alleen maar mooie praatjes verkoopt, weten bij het zien van zijn auto wel beter: die kerel is inderdaad van alle markten thuis.

PCA nieuws 11 12 2019 foto4

De campagne over bedrijfsauto’s, inmiddels 90 jaar een specialiteit van Citroën, haakt in op het thema ‘The do it all’, dat vorig jaar is gelanceerd. De aflevering met Michel lijkt wel een eerbetoon aan de ZZP’er, die ook goed moet zijn in accounting, communicatie, zoekmachine-optimalisatie en nog veel, veel meer wat buiten het bereik van zijn of haar eigenlijke vak ligt.
De commercial is geproduceerd door Éric Judor, een Franse acteur, cineast en regisseur. De première was op 6 december in Frankrijk; elders (wereldwijd!) komt de reclamefilm volgend jaar op het scherm. 

De commercial vind je alvast op YouTube

 

 

Artikel geschreven door Jeroen Ekeler 

APK Actie Tensen Peugeot 208 Autohopper auto verhuur autohopper_banner

de nieuwe Peugeot 208

Autohopper Tensen Enkhuizen is dé no-nonsense autoverhuurder

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk logo liggend hetautoservicenetwerk

leasem logo

Autohopper Logo Tensen enkhuizen 3x


Auto Tensen Enkhuizen

Social Media

Volg Auto Tensen Enkhuizen op social media

icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service & Kwaliteit staan voorop

  • BOVAG erkende keurmeesters

  • Jong gebruikt & Nieuwe auto verkoop

  • Merk Onafhankelijke Autobedrijf

  • Vaste Lage Prijzen

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt

Copyright 2020 © Auto Tensen Enkhuizen | PCA Dealer